sobolan
Home / Produse / Despre noi / Parteneri / Contact
raticide
Societatea noastra este importator unic de la firmele de mare prestigiu din Italia,
INDUSTRIAL CHIMICA SI COPYR
In cei 10 ani de cand importam aceste produse VARAT, RATIDION au confirmat cã sunt eficiente 100% . Avem o retea de distributie proprie prin care asiguram [ continuare ]
 
 
Untitled Document


ELECTROINSECTICIDE


MO-STICK
Capcanele de insecte cu hartie adeziva permit capturarea si monitorizarea acestora. Folosirea lor este indicat in special in industria alimentara unde este necesara respectarea normelor HACCP.
Avantajul acestor aparate consta in functionare silentioasa, cost redus, usor de instalat. Insectele sunt atrase de lumina UV-A a lampii si de componentele aromatice ale hartiei adeziva. Tuburile sunt acoperite cu un plastic transparent, foarte rezistent, evitand contaminarea mediului cu cioburi de sticla sau cu gas din tuburi in caz de spargerea acestora. Toate componentele electrice au o protectie impotriva apei si prafului de gradul IP65.

MO-STICK INOX - Art. 372
Este fabricat in pecial pt. Sisteme HACCP, se foloseste in locuri unde este necesara igiena maxima. Acest model este impermeabil impotriva apei si prafului.
Capcana MO-STICK permite monitorizarea insectelor zburatoare capturate. Se poate folosi in locuri unde sunt depozitate materii explozive sau este o atmosfera inflamabila din cauza gazelor, in fabrici de zahar sau in pivnite. Intretinerea aparatului este foarte usor, se sterge si se spala usor dupa care se schimba hartia adeziva.
Aparatul curat, intretinut, avand o forma estetica poate deveni un silentios, discret piesa de decoratie, nu lasand insectele capturate la vedere. MO-STICK se poate monta pe tavan, agatat cu doua lanturi sau prins pe perete. Contine doua tuburi UV-A de 40 W amplasate intr-un suport inchis ermetic si protejate din lateral cu doua placi foarte rezistente. In caz de accident sticla nu se imprastie, se crapa fara cioburi astfel gazele din tuburi nu pot iesi. Acest model este aprobat IMQ pentru clasa IP65 conform cu standardele CE. Pentru detalii descarcati

MO-PLICK - Art. 398
Capcanele de insecte cu hartie adeziva sunt proiectate pentru mediul in care trebuie
combinat eficienta si aspectul fizic. Este eficient in lupta impotriva insectelor daunatoare si totodata este un obiect estetic, cu un aspect placut.
Partea exterioara este din otel cu o grosime de 1,2 mm, se demonteaza usor pentru a putea fi schimbata hartia adeziva in cateva secunde.
Unitatea este echipata cu doua tuburi de 20 Watts UV-A de mare calitate, care acopera aproximativ 50 m2.
Acest model este proiectat si fabricat conform cu standardele CE si respecta actualele standarde HACCP in domeniul prepararea alimentelor.


BUTTERFLY Art. 700
Aparatul este în conformitate cu directiva (CE 93/43-96/3-DL 155/97) în legătură
cu standardul HACCP privind prepararea alimentelor. Tuburile speciale UV-A atrag
insectele zburătoare către aparat, unde acestea rămân lipite de hârtia adezivă, nu contaminând mediul.
Aparatul permite capturarea şi monitorizarea tuturor insectelor zburătoare în mediul apropiat.
- Structura
Este fabricat din aluminiu, ideală pentru fabrici de alimente. Aparatul este închis ermetic împotriva prafului şi impermeabil împotriva apei având un grad de protecţie. Aparatul se poate monta vertical pe perete sau agăţat de tavan.

MO-FLY - Art. 701
Aparatul este în conformitate cu directiva (CE 93/43-96/3-DL 155/97) în legătură cu
standardul HACCP privind prepararea alimentelor.
Structura
Este fabricat din aluminiu, ideală pentru fabrici de alimente. Aparatul este închis ermetic împotriva prafului şi impermeabil împotriva apei având un grad de protecţie IP65.
Tuburile
Cele două tuburi UV-A de 15 Watt sunt acoperite de un suport din plastic, care permite închiderea ermetică şi care este casant pentru protejarea tuburilor. Tuburile speciale UV-A atrag insectele zburătoare către aparat, unde acestea rămân lipite de hârtia adezivă, nu contaminând mediul. Aparatul permite capturarea şi monitorizarea tuturor insectelor zburătoare în mediul apropiat.

MO-FLY - Art. 397
Este fabricat in special pentru sisteme HACCP, in locuri unde este necesara igiena
maxima. Este fabricat din “painted metal”, sudat si tratat pentru a fi folosit in locuri unde alimente se fabrica. Acest model este impermeabil impotriva apei si prafului. Capcana MO-STICK permite monitorizarea insectelor capturate in depozite de alimente in fabrici de zahar. Totodata permite folosirea lui in locuri unde sunt materii explozive sau atmosfera inflamabila in pivnite. Intretinerea aparatului este foarte usor, se sterge si se spala usor dupa care se schimba hartia adeziva. Aparatul curat, avand o forma estetica poate deveni un silentios, discret piesa de decoratie, nu lasand insectele capturate la vedere. MO-STICK se poate monta pe tavan, agatata cu doua lanturi sau prins pe perete.

CRI CRI
Insectele sunt atrase de lumina lampilor si omorate prin descarcare electrica cand se ating de grila interna. Toate aparate sunt echipate cu un dispozitiv special pentru a putea fi folosite cu siguranta. In caz de contact cu apa a partilor electrice, pamantarea asigura ca persoanele din jur sa nu fie electrocutate.

CRI CRI - Art. 308/A
Partea superioara este conceputa pentru aplicatii in domeniul agriculturii,
zootehniei si in locuri unde folosirea apei este necesara pentru mentinerea curateniei.
Structura rezistenta garanteaza o viata lunga de functionare a aparatului, chiarsi in cele mai grele conditii. MO-EL garanteaza 2 ani de zile aparatele, cu exceptia tuburilor care trebuie schimbate annual. Grila externa este pamantata pentru eviterea pericolelor de electrocutare. Cablul de alimentare prima data trece prin grila protectiva, apoi este pamantata, pentru a preveni pericolul de electrocutare. Detasand clamele de siguranta a grilei de protectie se intrerupe alimentarea aparatului cu curent electric.

CRI CRI - Art. 307/A
Acest aparat este conceput pentru aplicatii in domeniul agriculturii, zootehniei, in
locuri unde folosirea apei pentru curatat este necesara.
STRUCTURA
Acest produs garanteaza o calitate constanta in timp si o performanta inalta chiar
si in conditii dificile.
Faza de protectie este legata de grila exterioara pentru a evita orice pericol chiarin caz daca se stropeste apa pe unitate: cablul de alimentare prima data trece
prin grila protectiva, apoi este pamantata, pentru a preveni pericolul de electrocutare.
Detasand clamele de siguranta a grilei de protectie se intrerupe alimentarea aparatului cu curent electric.

CRI CRI - Art. 300 - 300 WOOD
Din cauza dimensiunilor mici este usor de manipulat, perfect pentru spatii mici,
asigurand eficienta si siguranta in acelasi timp impotriva insectelor.
Este fabricat dintr-un plastic rezistent la lumina UV-A, este compact, usor si simplu.
Cutia de colectare a insectelor se scoate usor si trebuie doar spalat. Grila electrica este echipata cu unicul sistem de curatare MO-EL (care permite curatarea fara demontarea aparatului). Acest model are o varianta CRI CRI 300 WOOD dotata cu un tub special care emite o lumina difuza si raze ultra violete nepericuloase. Este ideal pentru persoane care vor sa doarme fara sa fie deranjate de insecte si de lumina.

CRI CRI - Art. 309
Este un model ideal pentru locuri publice, in bucatarii de restaurante, este compact,
discret si usor de curatat.
Stilului elegant este adaugat si o functionalitate ridicata chiar si in medii dificile
de lucru.
Aparatul asigura o calitate neschimbata pe toata durata functionarii. MO-EL asigura garantie la produse timp de 2 ani cu exceptia tuburilor, care trebuie schimbate anual. Este echipat cu 2 tuburi de 15W, emitand lumina de 30W, acoperand o suprafata de 210 m2.

INSECTIVORO
Aparatele aspira insectele zburatoare muste, tantari, care sunt atrase de lumina UV-A. Elicea aparatului este dintr-un material moale care permite capturarea insectelor fara a le zdobi, care cad in bazinul din interior. Filtrele si bazinul pot fi usor demontate si spalate cu apa.

INSECTIVORO ROUND BASIC- Art. 361 B

Acest model ofera toate functiile importante a gamei INSECTIVORO. Intretinerea
aparatului este simplu, din cauza filtrelor si cutiei de colectare usor demontabile.
Aparatul are doua viteze:
Prima este mai lenta si silentioasa, suficient pentru a captura insecte, ca si tantari in timpul noptii.
A doua viteza este mai rapida pentru capturarea insectelor mai mari, ca si mustelein timpul zilei. Aparatul este ideal pentru locuinte sau companii mici. Asigurand doua trepte de viteza acest model functioneaza perfect in timpul zilei si noaptea. Se poate pune pe mobila, pe podea sau poate fi agatat pe perete. Pentru o eficienta mai buna este indicat asezarea aparatului in locurile mai intunecoase al camerei sau incaperii. Este indicat curatarea filtrelor si cutiei des.
 

Untitled Document
   
RATICIDE
INSECTICIDE
ECHIPAMENTE
Untitled Document
VARAT - esca fresca
VARAT - esca blocchi
RATTIDION - esca fresca
Untitled Document
statii de intoxicare
capcane mecanice
capcane adezive
tun pentru pasari
păsări de pradă
dispozitive cu ultrasunete
 

 

   
 
  Tel/Fax: 0259 475 320 Mobil: 0745 601 036
E-mail: office@competitiv.ro,
Depozit: Oradea Str. M Corvin nr. 211/A;
Tel: 0259 412 188, 0728 223 302
  Aboneaza-te la newsletter
 
Copyright © 2004-2015 | sc Competitiv srl | Toate drepturile rezervate
created by Stevenson design
Programul Operaţional Sectorial "Cresterea Competivităţii Economice"
"Investiţii pentru viitorul Dumneavoastră"

Achizitionarea de echipamente IT pentru firma S.C. Competitiv S.R.L.
Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană
va invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă in mod obligatoriu poziţia oficială a
Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei